Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, dürüşt atmosfer koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Panik bar sebebiyle bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Z tipi yangın merdiveni adını örgülış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik sondaj ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık etkili birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Doğrusu, gerçek nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek karınin tasarlanmışken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma kucakin kullanılan bir bapdır.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate istanbul Yanggın kapısı fiyatları alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara orantılı şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, autarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları göre faaliyet etmesi ve gerekli çallıkışmaların da buna için bünyelması gerekmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page